جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد  " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب در صنعت هتلداری ، گردشگری ، بُوم گردی ، تجهیزات ، راه اندازی ، تأمین نیروی انسانی ، آموزش نیرو ، ارزیاب کد 100-10442 (خدمات و تجهیزات)، کارشناس خُبره کد737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
آخرین نظرات
نویسندگان

۸ مطلب در فروردين ۱۴۰۱ ثبت شده است

بسمه تعالی

  • وضعیت هتل در شهر به گونه ای انتخاب گردد که  بهترین مکان به لحاظ جغرافیایی انتخاب شده و طوری طراحی شود که اگر طرح گسترشی در آینده وجود داشته باشد این طرح بدون مشکل اجراء شود.
  • با توجه به قیمت زمین می توان انـدازة هتل را تعیین و عمـودی یا افـقی بودن ساختمان را فـرض کرد. مسلمـاً ساختمانی های عمودی هزینة بیشتری دارند.
  • محل هتل باید مورد نظر سرمایه گذاران بوده و برای کارمندان نیز مناسب باشد.
  • همسایه های محل هتل مورد توجه قرار گیرند. (مشاغل پر سر و صدا درکنار آن نباشد)
  • با توجه به بافت شهری و مردمی بخش های مختلف هتل برنامه ریزی شود.
  • ایجاد هتل باید با توجه به طول فصل پیک صورت گیرد.
  • وضعیت رُقـبا در آینده و حال مورد توجه قرار می گیرد. (هتل 3 ستاره در مشهد بهترین است)
  • میزان جمعیت و سواد، وضعیت مالی، عادات غذایی، ساعات فعال بودن شهر نیز مورد توجه قرار می گیرد.
  • امکانات هتل باید براساس جامعه و مشاغل آن به وجود آید. (شهری که اغلب افراد کارگر هستند وجود هتل تجملاتی معنایی ندارد)
  • درصورتی که ساختمان ساخته شده برای هتل خریداری شود باید امکان توسعه داشته باشد، کهنه نباشد و نقشة آن با هتل همخوان نباشد.
  • وضعیت استفاده از امکانات و خدمات محلی باید مورد توجه قرار گیرد. (آب، بـرق، گـاز، تـلفن)

موفق باشید

مـشاور/ مـدرس/ کارشناس/ ارزیـاب

www.instagram.Com/JZR1354

JZR1354@Gmail.Com

www.JZR1354.Com

JZR1354.Blog.Ir

09151155029

بسمه تعالی

اِعـمال قـدرت چـیست؟

وادار کردن افـراد به انجام کـار در شـرایطی که فـرد تمایلی به انجام کار ندارد.

  • زُور  یـا قـدرت جسـمانی :
  • پـاداش :

در این روش برخی مواقع پـاداش جنـبة تقـویت مثبت را دارد اما در بـرخی موارد جنبه بـاج دادن به مـدیران خواهد بود که در این صورت روز به روز بر مشکلات سازمان افـزوده خواهد شد و کارکنان عادت می کنند که شرطی شده و بـدون اخـذ پـاداش هیچ کاری را انجام نمی دهند.

  • قـانون و مقـررات : تفویض اختیار  

تفـویض اخـتیار یکی از ابـزار مدیریتی در صنعت هتلداری است اما این نوع مدیریت بسیار شکننده و نـاپایدار است. در این نوع مدیریت حتماً باید نظارت عـالیه وجـود داشته باشد واِلا امکان انجام هیچ موردی بدون دردسر نخواهد بود.

  • شنـاخت ضـعف های کـارکـنان :

این روش بَدترین و ناجوانمردانه ترین مدیریت در سازمان است کسانی که این نوع مدیریت را اعمال می کنند روزی خود گرفتار آن خواهند بود.

  • کـاریـزمـا : جذابیت شخصیت و فرهمندی (بهترین مدیریت است)

موفق باشید

مـشاور/ مـدرس/ کارشناس/ ارزیـاب

www.instagram.Com/JZR1354

JZR1354@Gmail.Com

www.JZR1354.Com

JZR1354.Blog.Ir

09151155029

 

بسمه تعالی

  • رفـتار محـرک و پـاسـخ :

این رفتار به صورت واکنش لحظه ای به عامل تحریک می باشد که به آن رفتار غریزی همراه با واکنش سریع می گویند. در این رفتار پرسنل در مقابل خطاهای امنیتی و ایمنی می توانند از خود واکنش نشان دهند. در ارتباطات بین میهمانان و پرسنل هتل این روش کارایی زیادی ندارد. این نوع رفتار در شرایط عادی موجب تنش هایی در هتل خواهد شد.

  • رفـتار محـرک ، محـیط ، پـاسـخ :

این نوع رفتار غریزی تأخیری است که با درک کم ایجاد می شود درصورت وجود چنین شرایطی در هتل (نامطلوب) باید شرایط را تغییر دهیم تا بتوانیم پاسخ مناسبی دریافت کنیم.

  • رفـتار هـوشمـندانـه :

این رفتارها از سوی انسان براساس عقـل، آگاهـی، دانـش، معـرفت بـروز می کند دراین روش افرادی را که مستقیماً با میهمان در ارتباط هستند براین اساس انتخاب می کنند. لزوم رفتار هوشمندانه دراین افراد به نظر می رسد. (مدیران قسمت ها و پذیرش)

موفق باشید

مـشاور/ مـدرس/ کارشناس/ ارزیـاب

www.instagram.Com/JZR1354

JZR1354@Gmail.Com

www.JZR1354.Com

JZR1354.Blog.Ir

09151155029

بسمه تعالی

  • آشنایی منعقد عقد قـرارداد را داشته باشد.
  • آشنایی به قوانین کار و کارفرما را داشته باشد.
  • آشنایی به اُصول انبارداری هتل را داشته باشد.
  • آشنایی با اُصـول روانشناسی فـروش را داشته باشد.
  • فـراهم ساختن رضـایت خاطر مشتریان و دائـمی نمـودن آن ها.
  • دقت، تیزبینی، زیرکی و هوشیاری در کنترل منابع انسانی را داشته باشد.
  • آشنایی با شیـوه‌های تبـلیغات مؤثـر و قـوانین رزرواسیـون هتل را داشته باشد.
  • افزایش راندمان به همراه افزایش فروش به طوری که بازدهی کار مطلوب باشد.
  • اطلاعات کافی از انواع پاک کننده ها و روش های عملکرد خانه داری را داشته باشد.
  • آشنایی با اُصول خرید، تهیه و نگهداری مواد اولیه و گزارشات کنترلی را داشته باشد.
  • آشنایی به روش‌های قیمت گذاری به خصوص در بخش غذا و نوشیدنی را داشته باشد.
  • آشنایی به روش‌های نگه داری سرمایة هتل و کاستن از استهلاک آن ها را داشته باشد.
  • آشنایی به مشکلات فنی و مهندسی هتل، دستگاه‌ها و هزینه‌های آن ها را داشته باشد.
  • حوصله و شکیبایی فراوانی داشته و بتواند به عنوان یک پناهگاه برای میهمان تلقی شود.
  • ارائـة خدمات به میهمان بیش از وجهی را که پرداخت نموده موجب رضایت وی خواهد شد.
  • باید هُنـر ارتباط مـؤثر، گوش دادن پایدار و روش های برطرف کردن عصبانیت مسافر را بداند.
  • آشنایی به تمام بخش‌های هتل و فعالیت حداقل به مدت کوتاهی درآن بخش‌ها را داشته باشد.
  • ایستادن به موقع در مقابل بی قانونی ها  و مانع از ایجاد هرج و مرج وگسترش بی قانونی در هتل.
  • باید به نوسـانات قیمت در بازار توجه کافی داشته و مناسبترین اجناس را برای هتل خریداری نماید.
  • ایجاد جاذبه و سرگرمی  برای تمام سنین در هتل  و تنـوع را در دستور کار قرار دهد. (ایستایی را از بین ببرد)
  • توجه به ظاهـر ساختمان هتل، اتاق‌ها و سایر بخش‌ها که تـأثیر زیادی در اولین برخورد میهمان خواهد داشت.
  • اطلاعات در خصوص مراکز هُنری، ادارات، فروش بلیط هواپیما، قطار، اتوبوس و تمام مواردی که مورد نیاز میهمان.
  • انجام توانایی روش های اعمال قدرت خود به طریق صحیح  و رفتارهای منابع انسانی را به طریقة مثبت پاسخ دهد.
  • افزایش حجم تجارت و در نهایت رسیدن به اهداف اصلی هتل.
  • 1)راضی نگه داشتن مسافرین و میهمانان از طریق برقراری کیفیت های برتر.
  • 2) راضی نگه داشتن پرسنل، کارمندان و ارائـه سیستم گردش کار مدیریتی بین آن ها.
  • 3)سـودآوری و کسب منفعت جهت صاحبان سرمایه همراه با پیشگیری از استهـلاکات و ضـایعات.

موفق باشید

مـشاور/ مـدرس/ کارشناس/ ارزیـاب

www.instagram.Com/JZR1354

JZR1354@Gmail.Com

www.JZR1354.Com

JZR1354.Blog.Ir

09151155029

 

بسمه تعالی

اتـاقداری هـتل از جمله بخش های عملیاتی در هـتل است که دارای بخش های متنوعی بوده و عمدتاً پـرسنل آن با میهمانان مستقیماً در ارتباط هستند. این بخش زیر مجموعه بخش اقامتی هـتل است. اتـاقداری از جهات مـختلفی اهمیت دارد. این بخش اغلب بزرگترین بخش هـتل به لحاظ وسعت بوده و بیشترین پـرسنل هـتل را در خود جای می دهد. بیشترین زمان سپری شده میهمان در هـتل در بخش اتـاقداری می گذرد لذا رضایت او از این بخش بسیار مهم بوده و یکی از ارکان تمامی انواع واحدهای اقامتی است. شاید بتوان وظیفه اصلی این بخش را حفظ استانداردهای فیزیکی یا ظاهری هـتل مانند تمیزی و ن نـظافت و نظم اشیاء دانست. اصطلاح خانه داری یا اتـاقداری برای این بخش نشان دهنده این است که بیشترین وظایـف کارکنان آن مربوط به اتاق های هـتل می باشد، درحالی که اتاقداران وظایـف متعددی دارند.

جواد ذبیحی راد

  مدرس/ مشاور/ کارشناس/ ارزیاب 

https://www.instagram.com/JZR1354

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

ومن اللّه التوفیق

 

بسمه تعالی

چشمه‌های آب‌گرم  گِـنو

چشمه‌های آب‌گرم از گذشته محبوب و خواص درمانی آن‌ها همواره مورد توجه بوده است. با پیشرفت صنعت توریسم، به مقاصد گردشگری تبدیل و با توسعه، هرچشمه به مجموعه‌ای مجهز تبدیل شده است. چشمة آب‌گرم گِـنو در منطقة حفاظت‌ شده و از محبوب‌ترین جاهای دیدنی که در فاصلة کمی از شهر بندرعباس و‌ طبیعت دل‌انگیز واقع گردیده و اینکه به خاطر قلة بلندی که با یال‌هایش شمال غربی این شهر را اِحاطه نموده، نمی‌گذارد نَـم و شرجی هوا از این سوی شهر ساحلی خارج شود. کوه گِـنو که دومین قلة بلند منطقه است، در ۳۰ کیلومتری شمال غرب بندرعباس و در نزدیکی جاده سیرجان- بندرعباس قرار دارد و مانند بسیاری از مناطق کوهستانی ایران در کوهپایه‌اش دارای چشمه‌های آب‌گرم است.

این منطقة حفاظت‌ شده با وسعت زیاد، چشمه‌های آب‌گرم متعدد دارد و دارای پوشش گیاهی متنوعی است که در این بین می‌توان به درختان گرمسیری، استپ بیابانی، استپ کوهپایه‌ای و گونه‌های گیاهی نواحی سردسیر اشاره کرد. از جمله گیاهانی که در این منطقه می‌رویند می‌توان به پرسیاوش، سرخس معطر، گون گاوی، زیره، آویشن بومادران، پونه، اورس، استبرق، مسواک، کنار، پرخ، ناترک، آکاسیا، بنه و رزوک اشاره کرد. گفته می‌شود که در منطقه مذکور ۳۶۰ گونه از گیاه آوندی یافت می‌شود. مهرخوش، بادام وندلیو و پامچال صخره‌ای از گیاهانی هستند که بصورت انحصاری در این منطقه از ایران می‌روند.

این چشمه در دره‌ای واقع شده که شمال تا جنوب آن را ارتفاعات آهکی کوه گِـنو پوشانده است. انارون، تنگ باغ، کهنو، چاهو، پشتنگ، هوبیر، پشت بنگرو، رمر، سرچربه، پرکوه، مردو و خرگو از جمله چشمه‌های این منطقه هستند. در صبح‌های سرد بخار آب چشمه با دمایی در حدود ۴۱ درجه سانتی‌گراد، با هوای ۲۰ درجه‌ای محیط برخورد می‌کند و تا ارتفاع یک متری آب را بخاری ناپایدار تشکیل می‌دهد که جلوه زیبایی به محیط می‌بخشد. دمای آب بین ۳۵ تا ۴۱ درجه متفاوت است. آب این چشمه‌ها بی‌رنگ و شفاف، اما شور و تلخ مزه است. افرادیکه مشکلات گوارشی دارند، بهتر است مزة بَـد آن را تحمل و چند جُـرعه‌ بنوشند. خوردن این آب بدلیل داشتن مقدار زیاد کُـلرید سدیم، موجب افزایش ترشح بُـزاق و حرکات معده می‌شود و در نهایت اثر مُـلین بر دستگاه گوارش دارد. علاوه بر تمام این‌ها شناور شدن در این آب باعث باز شدن رگ‌ها می‌شود و گوگرد و املاح دیگر محلول در آن برای درمان بیماری‌های تنفسی، پوستی و رماتیسم هم مناسب است. مسیرخروج آب چشمه به‌سمت نخلستانی با درختان ۵۰۰ ساله  که از آب همین چشمه‌ها سیراب می‌شوند، می‌رود. در پایین‌دست چشمه‌ها و پیش از رسیدن به نخلستان، چند آسیاب آبی وجود دارد که سال‌ها قبل اهالی بُـومی از آن استفاده می‌کرده‌اند. که امروزه بازسازی شده‌اند. برای بسیاری آب‌گرم مقصد سفر نیست و قله گِـنو پایان راه است. البته خود قله منطقه نظامی محسوب می‌شود و نمی‌توان به نوک آن رسید. آب‌ و‌ هوای کوهستان در تابستان، مطبوع و در زمستان سرد است و گاه‌گاهی برف‌گیر می‌شود. همچنین می‌توانید از جاده آسفالت و شیب‌های تند آن مستقیم به کوه بروید. معمولاً کوهنوردان از چهار جبهه جنوبی، غربی، شرقی و شمال شرقی وارد این کوهستان می‌شوند. اگر از مسیر آب‌گرم گِـنو می‌خواهید به قله برسید، از یال شرقی وارد کوهستان خواهید شد. این مسیر از بقیه مسیرها شناخته‌شده‌تر است و شما را دو، سه ساعته به مقصد می‌رساند. برای رسیدن به قله از مسیرهای پاکوب استفاده کنید، چون اینجا منطقه‌ای حفاظت‌شده است و امکان دارد ناخواسته به درختچه‌های مسیر،آسیب وارد شود. این کوهستان به‌خصوص در اوایل بهار پُـر از گیاهان دارویی می‌شود. یک نوع ماهی بنام «آفانیوس گینوئیس»  در آب‌گرم زندگی می‌کند. این ماهی مختص به آب‌های گِـنو و در دنیا بی‌نظیر است. محلی‌ها به آن گورخر ماهی می‌گویند  اما در پسوند نام علمی‌اش اشاره‌ای هم به زادگاهش شده است. این ماهی را در آن حوضچه‌هایی می‌توان پیدا کرد که آب‌گرم بعد از خروج از چشمه‌ها در آن‌ها جاری می‌شود. اندازه این ماهی به‌اندازه انگشتان دست است. حیوانات دیگری مانند قوچ و کـل یا پرندگان را می‌توان در ارتفاعات گِـنو مشاهده کرد، بدلیل تحت حفاظت بودن این منطقه، هرگونه آسیب زدن به جانوران منطقه ممنوع است. بهترین زمان بازدید از چشمة آب‌گرم فصل پاییز و زمستان است. البته این منطقه کوهستانی نسبتاً خنک‌تر از دیگر قسمت‌های هرمزگان است و در صورت امکان می‌توانید فصل بهار نیز از آن دیدن کنید.

جواد ذبیحی راد

  مدرس/ مشاور/ کارشناس/ ارزیاب 

https://www.instagram.com/JZR1354

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

ومن اللّه التوفیق

بسمه تعالی

روستای شلماش

در نزدیکی استان آذربایجان غربی، در فاصله ۱۵ کیلومتری از شهر سردشت و در جوار دره ای زیبا، آبشاری خروشان با نام آبشار شلماش وجود دارد. این آبشار در فاصله ۲۴۱ کیلومتری از ارومیه واقع شده، دارای چشم اندازهای زیبا و منحصر به فردی بوده و از زیباترین جاذبه های طبیعی استان آذربایجان غربی بشمار می آید. آب آن از رودخانة زاب کوچک سرچشمه گرفته و بر روی گسل بزرگی در مسیر فرعی روستای آلمان و شلماش قرار دارد. معنای این آبشار در زبان کُردی، سنگ بزرگ است و بدلیل ارتفاع و سنگی بودن کوهی که آبشار از آن جاری می شود، این نام گذاشته شده است و از سه طبقه پشت سر هم تشکیل شده و در مجموع از ارتفاع ۵۰ متر به پایین سرازیر می شود. مسافران و گردشگران به محض رسیدن به محوطة آبشار می توانند  نمایی از آن، بویژه آبشار اول را مشاهده کنند، اما برای اینکه از دو طبقة دیگر آن نیز  بازدید کنند باید راهیِ دره ای سبز شده و با پشت سر گذاشتن پله هایی که برای این منظور تعبیه شده به تماشای دو طبقة دیگر آن بروند. با حضور در این منطقه می توان علاوه بر تماشای زیبایی های آبشار و چشم انداز های پیرامون آن، پیاده روی کوتاه ولی دل انگیزی را در میان جنگل و دره ای سرسبز تجربه کرد و روزی خاطره انگیز را در میان این همه زیبایی خلق کرد.

ترکیب رودخانه، آبشار، کوه و جنگل، تصویری دیدنی را پیش روی مسافرانی که به این منطقه سفر می کنند قرار داده و همه اینها انگیزه‌ای می‌شود که در برنامه سفر به سردشت، یک روز به آبشار شلماش اختصاص پیدا کند. بدلیل پر مخاطب بودن منطقه و سفر هر روزه تعداد زیاد گردشگران به این آبشار سبب شده تا امکانات رفاهی مناسبی نظیر پارکینگ، سرویس بهداشتی، فروشگاه، رستوان و کبابی در محوطه ایجاد شود. در فصل بهار، پُـر آب و خروشان است و هوای آن نیز  تا  اواسط اردیبهشت‌ماه سرد است. بهترین زمان برای تماشای آن، از اردیبهشت که منطقه کاملاً سرسبز می‌باشد تا اواسط پائیز که درختان اطراف این آبشار رنگین می‌شوند، است. البته در فصل زمستان نیز بدلیل‌ هوای سرد منطقه ممکن است آبشار یخ بزند و منظره‌ی زیبایی را ایجاد کند ولی برای رفتن به این منطقه و تماشای آبشار زیبا در زمستان باید بسیار احتیاط را رعایت نمایید. فاصلة آن تا ارومیه، مرکز آذربایجان غربی، ۲۴۱ کیلومتر است و از ارومیه تا سردشت حدود چهار ساعت طول می‌کشد. برای رسیدن به این آبشار باید از سردشت به طرف روستای مراغان و روستای شلماش بروید که ۲۰ دقیقه زمان می‌برد.

نکته: " شناکردن در حوضچة پایینی آبشار خطرناک بوده و برای رسیدن به آن  باید حدوداً ۳۸۰ پله طی نمود و بدلیل امکان سقوط، در کناره‌های پله‌ها جوانب احتیاط را باید رعایت نمود."

جواد ذبیحی راد

  مدرس/ مشاور/ کارشناس/ ارزیاب 

https://www.instagram.com/JZR1354

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

ومن اللّه التوفیق

بسمه تعالی

روستای سقالکسار

واقع در شمال کشور ایران، استان گیلان و ۱۵ کیلومتری جنوب شهر رشت و بین راه آقاسید شریف تا جیرده قراردارد. آب دریاچه از ریزش های جوی و چشمه ساران منطقه تأمین می شود. ارتفاع دریاچه از سطح دریا ۶۴ متر، طول دریاچه در حدود ۶۰۰ متر و عرض آن ۵۰۰ متر است. واژه سقالکسار به معنای محل آب خوردن پرندگان است. در گذشته پرندگانی مانند لک و سار به این روستا می آمدند و از چشمة موجود در آن آب می خوردند به همین خاطر این روستا سقالکسار نامیده شده است. مساحت این دریاچه ۱۵ هکتار است. پاکیزگی این روستا یکی از ویژگی های مهم آن است و یکی از دلایل مهم این پاکیزگی، اجرای طرحی توسط شورای اسلامی این روستاست مبنی بر اینکه در هنگام ورود، مبلغی از گردشگران ورودی دریافت می کنند و یک کیسه زباله به آنها می دهند تا زباله های خود را در طبیعت رها نکنند و در کیسه بریزند، در صورتیکه کیسه های زباله از سوی گردشگران به متصدی تحویل داده شود مبلغی به آنان پس داده خواهد شد، این جایزه و مشوق مؤثر موجب شده است تا وجود زباله در طبیعت این روستا صفر باشد.

جواد ذبیحی راد

  مدرس/ مشاور/ کارشناس/ ارزیاب 

https://www.instagram.com/JZR1354

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

ومن اللّه التوفیق