جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد  " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب در صنعت هتلداری ، گردشگری ، بُوم گردی ، تجهیزات ، راه اندازی ، تأمین نیروی انسانی ، آموزش نیرو ، ارزیاب کد 100-10442 (خدمات و تجهیزات)، کارشناس خُبره کد737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
آخرین نظرات
نویسندگان

۳ مطلب در بهمن ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • (O.R) : Only Room

سرویس اتاق بدون غذا : این نوع سرویس به معنی اقامت در هتل بدون هیچ وعده ی غذایی است.

  • (B.B) : Bed & Breakfast

سرویس اتاق + یک وعده صبحانه: این نوع سرویس رایج ترین سرویس در میان هتل ها است. سرویس B.به معنی این است که اتاق را برای اقامت و صرف یک وعده صبحانه رایگان رزرو کرده اید. به طور کلی اگر هدف شما از سفر، گردش است و نمیخواهید زمان زیادی را در هتل بمانید نباید هتلی که ناهار ارائه می دهد را رزرو کنید، زیرا نمیتوانید از آن ها استفاده کنید بنابراین با انتخاب سرویس B.B در هزینه ها صرفه جویی خواهید کرد.

  • (H.B) : Half Board

سرویس اتاق + صبحانه+ یکی از دو وعده ناهار یا شام : اگر در هنگام رزرو اتاق در هتل این نوع سرویس را انتخاب کردید به این معنی است که علاوه بر اقامت ، یک وعده صبحانه و یک وعده شام یا ناهار شما رایگان خواهد بود. اما توجه داشته باشید که شما نمی توانید انتخاب کنید که کدام وعده غذایی را می خواهید. 

  • (F.B) : Full Board

سرویس اتاق+ ناهار + شام : این سرویس مناسب افرادی است که نمیخواهند دغدغه وعده های غذایی را در سفرشان داشته باشند که در این صورت ما سرویس F.B را به آنها پیشنهاد می کنیم زیرا تمام وعده های غذایی شما در این سرویس رایگان است. لازم به ذکر است که فولبرد به دو صورت منو انتخابی و منو بوفه ارائه می شود.

فولبرد با منوی انتخابی :  به این معناست که میهمانان از داخل منوی رستوران، غذای دلخواه خود را انتخاب می کنند. این منو مناسب کسانی است که در انتخاب غذای خود سخت گیر هستند.

فولبرد با منوی بوفه : اگر عاشق تنوع غذایی هستید، پیشنهاد میکنیم این منو را انتخاب کنید تا بتوانید غذاهای مختلفی را در هر وعده غذایی امتحان کنید. منو به شما این اجازه را می دهد که به صورت سلف سرویس با انواع غذاهایی که در پیشخوان چیده شده است از خودتان پذیرایی کنید. منوی بوفه فرصت خوبی است که غذاهایی که معمولا از منوی انتخابی سفارش نمی دادید را نیز امتحان کنید.

  • (A.I) : All Inclusive

سرویس اتاق + صبحانه+ شام + نوشیدنی ها و دسرهای رایگان از صبح تا شب‌ : هتل هایی که دارای این منوی غذایی می باشند معمولا امکانات تفریحی متعددی مانند: استخر، پارک آبی و باشگاه بدنسازی دارد و میهمانان تمایل دارند زمان بیشتری را در هتل بگذرانند. بنابراین می توانید با انتخاب این سرویس علاوه بر سه وعده غذایی از میان وعده هایی مانند کیک و شیرینی و انواع نوشیدنی ها به صورت رایگان استفاده کنید البته باید توجه کنید که زمان سرو میان وعده ها و نوشینی ها در ساعاتی از شب به پایان می رسد.

 

  •  (U. ALL) : Ultra all Inclusive

سرویس اتاق + صبحانه+ شام + نوشیدنی ها و دسرهای رایگان از صبح تا شب : این سرویس به معنی این است که سرو صبحانه ، ناهار ، شام ، میان وعده و نوشیدنی به صورت  24 ساعته و رایگان است. هتل هایی که این سرویس را دارا هستند امکان استفاده رایگان از جت اسکی ، غواصی ، ماساژ و ... را برای یک بار در طول اقامت خواهند داشت. این سرویس ها معمولا در هتل های ساحلی ترکیه، اسپانیا، آمریکا رایج می باشد.

جوادذبیحی راد

Www.JZR1354.Com

 

مجمـوعه واحدهـایی کـه برای اقـامت گـردشگـران، خـدمات اقـامتی و یـا وابـسته بـه آن را ارائـه می دهنـد، «تـأسیسات اقـامتی» نامیده می شوند.

انـواع تأسیسات اقـامتی شامـل ؛

  • هتـل،
  • هتـل بُـوتیک،
  • هتـل آپـارتمان،
  • مُتـل، هـاستِـل،
  • مسافـرخانه،
  • میهمانپـذیر،
  • میهمانسرا،
  • مجتمع توریستی،
  • اُردوگـاه جهانـگردی،
  • بنـگالـو،
  • شـالـه،
  • پـانسیون،
  • پـانسیون خانـگی،
  • ویـلاهای خصوصی،
  • اقـامتگـاه های آزاد،
  • کـاروا نسرا،
  • زائـرسـرا،

از مهـم تـرین چـالش و مسائـلی که از گـذشته در زمـینه طـراحی دکـوراسیون داخـلی مطـرح بوده این است که چگونه می توان با استفاده از یک طرحی و دکوراسیون ایـده آل،  محیط اقامت استفاده کنندگان با سلایق مختلف را تبدیل به یک محیط آرامـش بخش و دلپـذیر نمود. لذا هـدف اصلی و مهـم، احساس رضـایت و آرامـش استفاده کنندگان در مـدت زمـان اقـامت است. کـه تصـویر ذهنـی ویـژه و انحـصاری را از طـراحی دکـور محـیط، به همراه خودش می‌بـرد. لـذا دکـوراسیون داخـلی، در کنار اخـلاق کـارکنان، مُشـتری مـداری و کیـفیت خـدمات و… می تـواند بـاعث افـزایش روز افـزون بِـرندینگ و درآمـد شـود.

جوادذبیحی راد

#مـدرس #مـشاور #کـارشناس #ارزیـاب در ضمینه هتلداری و بومگردی

Www.JZR1354.Com

Www.JZR1354.Blog.IR

 

امـروزه صنـعت گـردشـگـری بـه عـنوان صـنعت غـالب هـزاره سـوم مـی بـاشـد. با همـه زیـر شـاخه های خـود، قـوی تـرین، پـایدارتـرین و بی خـطرتـرین بـخشی اسـت کـه می تـوانـد  فـرصت هـای بـی شـماری را بـرای اشـتغـال و فـعالیـت هـای مـعنـادار، به ساکنان کُـره زمیـن عـرضه نـماید و گـردش اقتـصاد کـلان جـهان امروز را، در فـضایی صُلـح آمیـز و به دور از خـطرات زیسـت محیـطی به نحوی استـوار و توسعـه پـذیر، پُشـتیبانی کـند. از سـوی دیـگر کـشور مـا ایـران یـکی از سـرزمین هــایی اسـت کـه از قـابلیت ها و ظـرفیت های گـردشگری فـراوانـی بـرخـوردار است. از ایـن رو در گُـذار بـه سوی توسعـه پـایدار بخش گردشگری می تـواند حجـم بـزرگی از راهبـردهای اقتـصادی و اجتـماعی کـشور را به صـورتی مـطلوب در بـرگـیرد. یـکی از اصـلی تـرین موضـوعات مـربوط به گـردشگری مـوضوع سکـونت گـردشگران است. به دلـیل این کـه گـردشگران در هـر حـال بـرای اقـامـت و بـرآوردن نیـازهـای اولـیه زیـسـتی مـی بـاید در مـکـان منـاسبی مستـقر و در آنـجا سـاکن شـوند. از ایـن رو وجـود تنـوع و تکـثیر واحـدهای اقـامتی یک شـاخص ارزیـابی میـزان تـوسعه یـافتـگی یک کشـور بـه شمار مـی رود و از آنـجایـی کـه واحـدهـای اقـامـتی یـکی از اصـلی تـرین بخـش­هـای گـردشگـری مـی بــاشند از اهـمـّیت زیـادی بـرخـوردار هسـتند، بـنابرایـن نیـازمنـد، زیبـا تـرین دکـوراسیـون و تـزئـینات داخـلی می بـاشند.

جوادذبیحی راد

#مـدرس #مـشاور #کـارشناس #ارزیـاب

Www.JZR1354.Com

Www.JZR1354.Blog.IR