جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد  " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب در صنعت هتلداری ، گردشگری ، بُوم گردی ، تجهیزات ، راه اندازی ، تأمین نیروی انسانی ، آموزش نیرو ، ارزیاب کد 100-10442 (خدمات و تجهیزات)، کارشناس خُبره کد737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
آخرین نظرات
نویسندگان

"وظیفه نظافت محوطه باز و بیرونی هتل ، با کارکنان بخش سوپروایزر محوطه عمومی است."

برای اینکه نظافت به درستی انجام شود ، موارد زیر را رعایت کنیم :

  • تیهای نخی بعد از استفاده باید کاملا شسته و آبگیری شده رو به بالا قرار گیرد تا پوسیده نشوند.
  • برسها بعد از شستشو تمیز شده و رو به بالا قرار گیرد تا خشک شود.
  • افشانه ها به دور از حرارت باشد تا باعث انفجار و اشغال نگردد.
  • درب قوطیهای پالیش بعد از استفاده بسته شود.

1) دفاتر

2) لابی ها

3) انـبارها

4) اتاق کابانا

5) اتاق خیاطی

6) آسانسورهـا

7) لابی آسانسور

8) استخرهای شنا

9) فضاهای عمومی

10) آسانسور سرویس

11) مجموعه فروشگاهی

12) نظافت تراس طبقات

13) کُریدور طبقات میهمان

14) کارگاه رویـه کوبی مـبل

15) انبار مخصوص لباس پرسنل

16) انبار ملزومات پارچه ای طبقه

17) مـحل نگهداری زمین شوی ها

18) راهروها و پله های خدمات رسانی

19) لوازم و تجهیزات فضاهای غذا خوری

20) جایگاه اُرکستر و صحنه های اجرای برنامه

21) فضای غذا خوری ،‌ گریل روم ها و کافی شاپ ها

22) سالن های ویژه برای برگزاری مراسم وفعالیت ها

 

جوادذبیحی راد

JZR1354@Gmali.Com

مشاور/ مدرس / کارشناس/ ارزیاب