"وظیفه نظافت محوطه باز و بیرونی هتل ، با کارکنان بخش سوپروایزر محوطه عمومی است."
برای اینکه نظافت به درستی انجام شود ، موارد زیر را رعایت کنیم :
- تیهای نخی بعد از استفاده باید کاملا شسته و آبگیری شده رو به بالا قرار گیرد تا پوسیده نشوند.
- برسها بعد از شستشو تمیز شده و رو به بالا قرار گیرد تا خشک شود.
- افشانه ها به دور از حرارت باشد تا باعث انفجار و اشغال نگردد.
- درب قوطیهای پالیش بعد از استفاده بسته شود.
1) دفاتر
2) لابی ها
3) انـبارها
4) اتاق کابانا
5) اتاق خیاطی
6) آسانسورهـا
7) لابی آسانسور
8) استخرهای شنا
9) فضاهای عمومی
10) آسانسور سرویس
11) مجموعه فروشگاهی
12) نظافت تراس طبقات
13) کُریدور طبقات میهمان
14) کارگاه رویـه کوبی مـبل
15) انبار مخصوص لباس پرسنل
16) انبار ملزومات پارچه ای طبقه
17) مـحل نگهداری زمین شوی ها
18) راهروها و پله های خدمات رسانی
19) لوازم و تجهیزات فضاهای غذا خوری
20) جایگاه اُرکستر و صحنه های اجرای برنامه
21) فضای غذا خوری ، گریل روم ها و کافی شاپ ها
22) سالن های ویژه برای برگزاری مراسم وفعالیت ها
جوادذبیحی راد
JZR1354@Gmali.Com
مشاور/ مدرس / کارشناس/ ارزیاب