جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد  " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب در صنعت هتلداری ، گردشگری ، بُوم گردی ، تجهیزات ، راه اندازی ، تأمین نیروی انسانی ، آموزش نیرو ، ارزیاب کد 100-10442 (خدمات و تجهیزات)، کارشناس خُبره کد737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
آخرین نظرات
نویسندگان

بهداشت فردی:

یکی از مهم ترین عوامل فساد مواد غذایی، به پرسنل بخش مربوط می گردد.

طبق آمار، بیشترین بیماری ها ناشی از انتقال آلودگی از مواد غذایی به حاملان آن مربوط می شود.

در واقع اوج این انتقال زمانیست که فردی در رابطه با غذا، مبتلا به عفونت و یا ویروس میکروبی باشد.

به منظور کاهش خطرات حاصل از موارد مذکور، آموزش و پرزنت لازم به کادر این بخش در رابطه با بهداشت فردی و اصول ایمنی غذا، بهترین راه می باشد.

لذا رعایت بهداشت فردی مهم ترین اصل در بهداشت محیط رستوران و به طور خاص آشپزخانه است.

بر اساس پژوهش حاضر نظافت اعضای بدن که با مواد غذایی در تماس هستند مانند دست ها و همچنین سایر اعضا مثل گوش ها و بینی احتمال آلوده کردن غذا را بالا می برد و همچنین استفاده از کلاه برای جلوگیری ریختن مو داخل غذا از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

همچنین عدم استفاده از اجسام آلوده ای مانند گوشی تلفن همراه و نیز از ضروریات است.

جواد ذبـیحی راد

مُـشاور ، مُـدرس ، کارشـناس ، ارزیـاب