جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد  " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب در صنعت هتلداری ، گردشگری ، بُوم گردی ، تجهیزات ، راه اندازی ، تأمین نیروی انسانی ، آموزش نیرو ، ارزیاب کد 100-10442 (خدمات و تجهیزات)، کارشناس خُبره کد737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
آخرین نظرات
نویسندگان

پاکیزگی به معنی مراقبت از جسم و روان برای حفظ تندرستی و پیشگیری از بیماری‌ ها می‌ باشد.

در حقیقت فرد سالم به کسی گفته می‌ شود که نه تنها از سلامت جسم و روان برخوردار بوده، بلکه از نظر اجتماعی نیز در رفاه و آسایش باشد.

کارکنان واحدهای تولید و فراوری مواد غذایی از عوامل بالقوه آلودگی مواد غذایی و محیط کار هستند.

با مواد اولیه،  فرآورده‌ ها، دستگاه‌ ها، تجهیزات و مواد بسته‌ بندی تماس داشته و آلودگی‌ های پوست، دستگاه گوارش و محیط زیست خود را به آنها منتقل می‌ کنند.

همچنین با عطسه، سرفه و صحبت کردن میکرو‌ ارگانیسم‌ های دستگاه تنفس و دهان خود را به مواد غذایی منتقل می‌ نمایند.

با تردد در محل‌ های آلوده، میکرو ارگانیسم‌های محیط زیست را با خود به آشپزخانه آورده و آنها را همه جا پخش می‌ نمایند.

بنابراین کنترل و آموزش آنان برای رفتارهای درست بهداشتی از رموز موفقیت واحدهای تولید غذا است.

زیرا به تجربه ثابت شده که حتی در بهترین و تمیزترین مراکز مواد غذایی، دست‌ های آلوده یک کارگر برای بروز حوادث ناگوار کافی است.

هیچ‌ کس دوست ندارد بوی بد بدهد و احساس کند که دیگر افراد از کنار او بودن احساس ناراحتی کنند.

همه ما در طول روز سعی می‌ کنیم کارهایی انجام دهیم که هیچ بوی ناخوشایندی از بدنمان استشمام نشود.

مسواک زدن، حمام کردن، تعویض روزانه جوراب‌ ها، استفاده از متدهای مختلف برای جلوگیری از بوی پا و

از جمله مواردی است که تعریف بهداشت فردی را مشخص می‌ کند.

به غیر از همه فعالیت‌ هایی که تا به امروز برای بهداشت شخصی خود انجام داده‌ اید، برخی از ترفندها و نکات کوچک می‌ توانند به شما کمک کنند که بوی بد را از خود دور کنید.

جواد ذبـیحی راد

مُـشاور ، مُـدرس ، کارشـناس ، ارزیـاب