جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد  " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب در صنعت هتلداری ، گردشگری ، بُوم گردی ، تجهیزات ، راه اندازی ، تأمین نیروی انسانی ، آموزش نیرو ، ارزیاب کد 100-10442 (خدمات و تجهیزات)، کارشناس خُبره کد737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
آخرین نظرات
نویسندگان

 

اتاق گل

 

اتاق گل یکی از بخشهای زیر مجموعه خانه داری می باشد این اتاق ارتباط نزدیکی با گل خانه دارد که البته گلخانه زیر مجموعه اتاق گل نیست بلکه زیر مجومعه بخش باغبانی که ان هم زیر مجموعه سوپروایزر محوطه عمومی است این بخش وظیفه ی تهیه دست گل جهت مراسمات ضیافت ها ، رستوران ها ، میهمانان ویژه ، مراسمات کارکنان هتل دارد باتوجه به اینکه گل ارایی جزء هنرهای تجسمی میباشد باید اصول هنرهای تجسمی را در این قسمت رعایت کنیم تناسب ماند تناسب در اوضاع کل اندازه ی گلدان شکل گل اندازه فضای محل قرار گرفتن گل مو قعیت گلدان و دسته گل و...

1.توازن که به دو شکل انجام می شود گل ارایی بدون تناسب یعنی از قاعده خاصی پیرویی نمیکند گلها به صورت تصادفی کنار یکدیگر قرار می گیرند تناسب این روش از غرب و امریکا دارای قوانین خاصی است بطوریکه از یک نقطه خاص شروع میشود مرکز توجه دارد و تناسب ان مشخص است و از روش دیگری که متعلق به شرق اسیا است ژاپن دسته گلها رو به بخش از گلدان قرار میگیرند که تزئین شده است . گیاهان به صورت خمیده یا اس می باشد .

2..مرکز توجه نقطه ی کانونی است که گل های دیگر با ان قسمت خطوط متقارن  می سازد .

3.وزن و توازن دسته گل باید طوری چیده شود که چشم بیننده را در یک مسیر خاص هدایت کند .

4. تکرار به شرط عدم یک نواختی .

5. تنوع و تضاد این اصل در ارتباط با شکل به بافت ، رنگ وشاخه و برگ میباشد .

 

اصول گل آرایی 

1- بلندی گلها معمولا یک ونیم برابر گلدان است حداقل از سه نوع گل شاخه و برگ استفاده شود

2- حداکثر انواع گل بیش از 50 نوع نباشد طرح دسته گل به صورت هلال ، مستطیل ، مثلث یا هرم باشند

3- با قرار دادن گلها در این طرح ها مختلف حالت 3 بعدی ایجاد شود . گلدانهای طبیعی استفاده شده در هتل باید از نظر سازمانی با محیط اپارتمان سازگاری داشته باشد و طبق شرایط ویژه ی خود ابیاری و نگهداری شوند و مسئولیت انها با باغبان هتل است .

 

اتاق ملزومات پارچه ای 

برای نگهداری وسایلی مانند ملزومات پارچه ای از جایگاه و اتاق خاصی به نام لنین روم استفاده می کنند که این اتاق به لحاظ عملکردی که دارد باید در نزدیکی لاندری خیاط خانه و رختکن پرسنلی باشد . باتوجه به اینکه وسایل باید به مدت طولانی در این محل نگهداری شوند شرایط زیر برای نگهداری انواع ملزومات پارچه ای از جمله لباس کارکنان حوله ، ملحفه ، روبالیشتی ، دستمال سفره و مانند ان باید وجود داشته باشد ( این اتاق دارای طبقات و قفسه های متعدد است که ملزومات پارچه ای را در ان قرار می دهند جایگاهی برای نگهداری لباسها و یونیفورم ها نیز در نظر گرفته میشود ) مسلما برای پیدا کردن راحت تر یونیفروم ها انرا بر اساس قسمت مورد استفاده و سایز انها تقسیم بندی می کنند .

 

شرایط لنین روم

1-با توجه به این که اغلب ملزومات پارچه ای دارای الیاف طبیعی می باشند مانند کتان و لباس های پشمی در صورتی که در اتاق در معرض ورود حشرات باشد این ملزومات به راحتی به وسیله انزیم ها مانند سلولز که در بزاق حشرات تجزیه و از بین خواهند رفت .

2-این اتاق باید دارای تهویه مطبوع بوده خشک و خنک باشد تا رشد قارچ ها و کپک زدن ملزومات جلوگیری شود بنابراین در محل قرار گیری لاندری و لاینین روم دقت فراوانی بار داشته باشیم تا رطوبت طولانیدر لاندری به لنین روم نفوذ نکند .

3- اتاق لنین روم نباید در معرض نور خورشید باشد یا حداقل ملزومات پارچه ای رنگی نباید در مقابل این نور قرار گیرد زیرا موجب از بین رفتن رنگ انها خواهد شد استفاده از نور طبیعی برای لنین روم مناسب است . نور مصنوعی نیز باید در این قسمت در حد کافی 100 تا 150 لوکسی باشد .

4- بهتر است از چوب لباسی هایی از جنس پلاستیک فشرده باشد زیرا انواع فلزی ان باید زد وگران بوده و لباس روی ان حالت چوب لباسی قرار میگیرد و سنگین نیز میباشد ضمن انکه چوب بر اثر رطوبت متورم می شود و یا باخراشیده شدن باعث خرابی لباس میباشد .

5- این اتاق سالی دو بار باید سم پاشی شود و محل ان بین لاندری و خیاط خانه یا رختکن پرسنلی است .

6- لنین روم دارای یک درب ورودی و خروجی و در ابتدای ان یک کانتر دارد که شماره گذاری و تحویل گرفتن و دادن ملزومات پارچه ای انجام می شود .

7- لباس های کوچک در این قسمت مانند کلاه ، دستکش ، کروات و همچنین لباس های گران قیمت در گنجینه ی در دار نگهداری میشود اجناس سنگین در طبقات پایین و اجناس سبک در طبقات بالا قرار داده میشود .

8- لباس های کثیف در جایگاه خاص نگهداری وجداسازی میشود . در برخی هتل های پنج ستاره که به میهمان تحویل داده میشود چس از اخذ لباس ها از میهمان و همچنین حوله لباسی بلافاصله خشکویی و پس از خشک شدن کامل در لاینین روم نگهداری میشود .

9- لباس های پشمی ، پنبه ای ، کتانی ، نباید به مدت طولانی در لاینین روم نگهداری شود

10- بسته بندی کردن ملزومات پارچه ای که میهمان از تمیزی ملزومات اطمینان کامل یابد و در صورت استفاده نشدن از انها دوباره می توانیم انها استفاده کنیم و همچنین از بسته بندی انها استفاده تبلیغاتی کنیم بهتر است به صورتی بسته بندی کنیم اما در هنگام بسته بندی بایدهوای داخل پلاستیک را تخلیه کنیم و یا ملزومات پارچه ای را کاملا خشک نماییم . در این صورت مشکلی برای بسته بندی انها ب وجود نمی اید .

11- برای هم ذخیره سازی ونگهداری ملزومات پارچه ای کثیف و تمیز ازترولی های خامی نگهداری شود که این ترولی ها در ملزومات کثیف معمولا ازجنس برزنتی است اما در مورد ملزومات تمیز ازسبدهای استیل تشکیل شده است باتوجه به اینکه این بخش عمل ذخیره سازی تحویل وتحول ملزومات پارچه ای رابه عهده دارد .

 

 

نظافت دوره ای 

برخی از قسمت ها باید در فواصل زمانی خاص  شستشو ونظافت شود که از جمله انها میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

 هفته ای یک بار: پالش کردن دستگیره ها و نرده های فلزی،ساییدن کاشی های حمام،تمیز کاری چارچوب و زهوار پنجره ها،کشیدن جارو برقی زیر موکت وتخت و کاناپه ها،شستن بالکن ها

فصلی یک بار: شستن پرده های اتاق

شش ماه یک بار: سم پاشی،شستشوی موکت ها.        

      

دوازده محل پنهان از دید میهمان 

1: لبه ی بالایی درب و حاشیه ی کف

2: کانال دستگاه تهویه و پنجره ی آن

3: زیر کابینت

4: زیر بوفه،میز و کشوها

5. پشت کاسه ی توالت وسیفون آن

6: محل کاغذ توالت

7: فیلتر سر شیر آب

8: دریچه ی توالت

9: بالای قاب عکس ها،پریزها و ساعت ها

10: فضای بالای سر تخت

11: پشت درب ها

12: داخل کشو ها و محل استقرار تلویزیون.

 

جوادذبیحی راد