ü در هتل نظم ، ترتیب ، حُسن جریان کار ، کنترل حضور و غیاب پرسنل است.
ü معمولاً برای کنترل بیشتر و دقیق تر حضور و غیاب ، استفاده می کنند.
ü این دستگاه در نزدیکی درب ورود و خروج کارکنان هتل قرار می گیرد.
ü ساعت ورود و خروج آنها را درج و مشخصاً تعیین می نماید.
ü آگاهی پرسنل از کنترل حضور و غیاب ، باعث وقت شناسی و حضور به موقع در سر خدمت می شود.
ü حسابداری هتل جهت تنظیم لیست های حقوقی آخر هر ماه ، آن را ملاک عمل قرار می دهد.
ü حسابداری نسبت به پرداخت حقوق پرسنل به میزان کارکرد طول ماه اقدام می نماید.
ü این دستگاه وسیله ای برای تشخیص پرسنل مفید و وقت شناس می باشد.
جوادذبیحی راد
JZR1354@Gmali.Com
مشاور/ مدرس / کارشناس/ ارزیاب