جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد  " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب در صنعت هتلداری ، گردشگری ، بُوم گردی ، تجهیزات ، راه اندازی ، تأمین نیروی انسانی ، آموزش نیرو ، ارزیاب کد 100-10442 (خدمات و تجهیزات)، کارشناس خُبره کد737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
آخرین نظرات
نویسندگان

۸۲ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت شده است

بسمه تعالی

جواد ذبیحی راد

 ارزیاب/ کارشناس مدرس/مشاور/ 

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029

درطراحی هتل های رو به خیابان باید از هزینه های ساختمان کاسته شود. 

زیبایی نمای ساختمان بایستی میهمانان را جلب نماید.

میهمانان از سر و صدای خیابان نیز در امان باشند. 

طراحی روی تأسیسات (برودتی و حرارتی) نیز تأثیر بگذارد.

در هتلهای گردهمائی برای پذیرایی چند گروه یا یک گروه بزرگ مشتریان باید پیش بینی های لازم انجام شود. 

و درچنین هتل هایی باید چندین سالن درنظر گرفت. 

این سالن ها باید طوری طراحی شود که یک لابی و آبدارخانه مشترک برای سالن ها درنظر گرفته شود. 

بهتر است فضای اصلی جلسات و ضیافت ها از هم تفکیک شود. 

بایستی گروه های مختلف بتوانند بدون ایجاد مزاحمت یا تداخل اجتماع نمایند.

برای جشن ها ، سالن هایی پیش بینی شود که عاری از ستون باشد.

درغالب پلان های کارآمدتر می توان افزایش یک لابی مستقل برای آسانسور را در نظر گرفت. 

در پلان هایی که در آنها از لابی آسانسور استفاده شده است، علاوه بر ایجاد یک پیش فضای زیبا باعث خواهد شد

که میهمانان که در اتاق ها مشغول استراحت هستند از سر و صدای احتمالی میهمانان منتظر آسانسور بدرو باشند. 

بهتر است این لابی قبل از ورودی آشپزخانه به رستوران یا کافی شاپ نیز پیش بینی شود.


بسمه تعالی

جواد ذبیحی راد

مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029

پارکینگ ، تأسیسات ، مهندسی ، اتاق ژنراتور برق اضطراری ، نانوائی. 

سردخانه ها (زیرصفر، بالای صفر، دیفرایس). 

دفع زباله ها (بعضی مکان ها نیاز به سردخانه دارد). 

انبارمرکزی (خوراکی ، شوینده ، ملزومات ، ظروف ، بهداشتی ، منسوجات). 

بارانداز ، مجموعه آبی، لاندری، لِنین رُوم ، غذاخوری پرسنل.

اتاق پرسنل مجزا (حمام ، سرویس بهداشتی ، کمد لباس).  

آشپزخانه کُل ، انبارآشپزخانه ، پنتری ، قصابی ، قنادی ، خانه داری ، انبارخانه داری طبقات ، روُم سرویس طبقات. 

شوتینگ(منسوجات ، زباله خشک واحد اداری ،کافی شاپ، رستوران ها ، لابی ، اتاق چمدان ، سالن ضیافت ، تالارها. 

نمازخانه عمومی (مردانه ، زنانه) ، سرویس های بهداشتی عمومی(مردانه ، زنانه).

فروشگاه درلابی(بعضی مکان ها نیازدارد). 

اتاق پزشک (بعضی مکان ها نیازدارد). 

سالن همایش ها، اتاق اشیاء پیدا شده میهمان ، شیلتر ورودی هتل ، نگهبانی

محل عبورکانال های تهویه مطبوع ، داکت های تأسیساتی ، کمد البسه اتاق ، سرویس بهداشتی اتاق.

سرویس بهداشتی راهروی طبقات ، منبع ذخیره آب (مصرفی ، آتش نشانی). 

فاصله استاندارد اتاق ها تا پله فرار، لوله های آب آتش نشانی (محوطه ها ، اطراف ساختمان از بیرون)،

تعبیه پلّه اضطراری (فرار) مستقل اقسام ساختمان ، تعیین نوع سیستم برای اعلام حریق.

اندازه استاندارد برای راهروی طبقات، آبفشان های تمام اتومات ، سیستم صوتی تخلیه اتاق.

تسهیل برای تردد میهمانان (ناتوان ، معلول ، کم بینا ، نابینا). 

جارو برقی مرکزی، نصب بلندگو در راهرو ، نصب دوربین مدار بسته اماکن عمومی. 

جانمایی مناسب آسانسورهای مستقل(میهمان ، پرسنل) و ...


نکته:

پذیرایی میهمانان درتابستان از فضای باز (انبار وسایل ، میز و صندلی ، مبلمان، پیشخوان رستوران ، باربکیو)پیش بینی گردد.

"فاصله اتاق خواب طبقات تا پلّه خروج اضطراری (فرار) نباید بیشتر از۶۰ متر طول باشد"

جواد ذبیحی راد

مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029

استخرهای کوچکی برای کودکان.

مراکز آمادگی.

استخرهای آموزشی.

مراکز آب درمانی.

نکته :

با انجام مشاوره دقیق در موقع طراحی و ساخت استخرها می توان نیازمندی های کلی استخرهای رقابتی ، تفریحی ، آموزشی را برآورده ساخت.

"ملاحظات مربوط به استفاده از استخر توسط افراد معلول و ناتوان نیز باید مد نظرقرارگیرند"

"اندازه ، عمق و دمای آنها برحسب نوع کاربری متفاوت است"


جواد ذبیحی راد

مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029

وینیل.

فایبرگلاس.

کاشی.

سنگ پلاک.

"حتی الامکان از ایجاد لبه های تیز و شکننده خودداری و به صورت لبه های منحنی احداث شوند"

رنگ کاشی های کف و دیواره های استخر باید روشن باشد.

رنگ کاشی های علائم و خطوط استخر باید تیره باشد.

ایمنی و تمیز بودن آب از مهمترین این موارد هستند.


جواد ذبیحی راد

مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029

طراحی استخر های شنا امروزه تابع استاندارد مهندسی ساختمان و مهندسی محیط زیست می باشد.

استقرار در زمین های لغزنده ، رونده ، درحاشیه دامداری ها ، تصفیه خانه های فاضلاب مغایر همین اصول است.

درطراحی ساختمان مخزن استخرها (نوع بتن ، نحوه آرماتور بندی ، نحوه اجرای آب بندها ، درزهای انبساط ، 

نحوه کار گذاری لوله ها ، مجاری تاسیساتی ، نوع لوله ها ، اتصالات درون بتن ، از اهمیت بسزایی برخوردار است)

"درصورت وجود احتمال نشتی به دلیل عدم رعایت اصول علاوه بر کاهش مداوم آب استخر ، احنمال نشت مخزن استخر و یا آسیب دیدگی فِونداسیون ساختمانهای جانبی استخر وجود دارد"


جواد ذبیحی راد

مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029

استخرهای عمومی اغلب بخشی از یک مرکز تفریحی یا مجموعه آبی هستند.

گاهی بیش از یک استخر دارند.

استخر(کودکان ، معمولی ، موج ، شیرجه ، آب گرم ، آب سرد و)

بسیاری از استخرهای شنا عمومی به شکل مستطیل هستند.

طول : بصورت میانگین (250 تا500) سانتیمتر می تواند باشد.

عرض : بصورت میانگین (250 تا 1250) سانتیمتر می تواند باشد.

عمق : باید با شیب تدریجی (50 تا 300) سانتیمتر می تواند باشد.

"البته ابعاد بسته به نیاز و کاربری استخر قابل تغییر هستند"

جواد ذبیحی راد

مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029

ابعاد استخرهای شنا خانگی به مراتب بسیار کوچک تر از استخرهای عمومی هستند.

عرض : بصورت میانگین (370 یا 610) سانتیمتر می تواند باشد.

طول : بصورت میانگین (730 یا1220) سانتیمتر می تواند باشد.

عمق : استاندارد نیز از (100 تا 200) سانتیمتر به صورت تدریجی افزایش می یابد.

"استخرهای خانگی و شخصی ابعاد و عمق و شکل استاندارد خاصی ندارد"

جواد ذبیحی راد

مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029

استخرهای عمومی باید دارای تصفیه آب باشد. 

بایستی محاسبه درستی از اندازه استخر انجام گردد. 

بایستی برای  اینکه چند متر مکعب آب در استخر باشد ، محاسبه انجام گردد

دستگاه تصفیه آب ، نبایستی کوچکتر از حجم آب استخر باشد. 

برای تعداد افراد ، بایستی حجم آب مشخص درنظر گرفته شود. 

در استخرهای عمومی هیچگاه نبایستی ، تعدادی که داخل استخر هستند بسیار بیشتر از محاسبات باشد.

مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029

ابعاد و عمق رایج استخر شنا 

شما بسته به بودجه ای می توانید هزینه کنید هیچ محدودیتی  نخواهید داشت.

بصورت رایج طول و عرض و عمق یک استخر به ترتیب زیر می باشد :

طول استخرعمومی در ابعاد (25یا50) متر ساخته می شوند.

عرض بیشتر استخرهای شنا (10یا50) متر ساخته می شوند.

 25×5/13 متر 

 33×16 متر

50×25 متر 

50 ×21 متر

30 ×10 متر(دربعضی اماکن ورزشی وجود دارد)

عمق استخر شنا به کاربری آن و آیا مجموعه آبی مورد نظر برای استفاده شخصی یا عمومی است ، بستگی دارد.

استخر های آموزشی ، مخصوص مبتدیان و خردسالان که معمولاً از عمق (30 تا120) سانتیمتر متغییر است.

استخرهای شنای عمومی ، قابل استفاده افراد مسلط به فن شنا از عمق (125 تا350) سانتیمتر متغییر است.

استخرهای عادی معمولاً عمق بین (100 تا200) سانتیمتر دارند.

استخر برای شیرجه و غواصی عمق حدود (300 تا600) سانتیمتر در قسمت انتهایی استخر را خواهد داشت. 

                                                              "بیشتر استخرها با واحد متر اندازه گیری می شوند"

مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029

درب ورودی استاندارد (بدون نظرگرفتن چهار چوب)

درب ورودی اتاق بدون هتل طبق استاندارد باشد.(85 سانتیمتر)  

درب ورودی سرویس بهداشتی و حمام هتل طبق استاندارد باشد.(75 سانتیمتر)

درب ورودی سرویس بهداشتی و حمام هتل برای معلولین طبق استاندارد باشد.(110 سانتیمتر)


"در هتل های لوکس علاوه بر سشوار برقی ، بلندگو و دستگاه تلفن در داخل حمام ها نیز پیش بینی می شود"

"برای کم نمودن هزینه برق راهروهای قسمت پرسنلی ، بهتر است که از سنسورهای تشخیص انسان استفاده شود"

"استفاده از سنسورهای تشخیص انسان باعث می شود که چراغ ها به طور اتومات روشن و خاموش شوند"

مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029

ارتفاع پریز برق در راهرو و اتاق طبق استاندارد باشد.(۷۰ سانتیمتر)

ارتفاع کلید و پریز برق برای معلولین طبق استاندارد باشد.(70 سانتیمتر)

ارتفاع کلید روشنایی برق اتاق کنار سرتخت طبق استاندارد باشد.(۷۰ سانتیمتر)

ارتفاع کلید روشنایی برق اتاق وحمام طبق استاندارد باشد.(اتاق ۱۱۰ سانتیمتر)

ارتفاع کلید و پریز برق در آشپزخانه هتل طبق استاندارد باشد.(۱2۰ سانتیمتر)

ارتفاع چراغ روشنایی دیوارکوب طبق استاندارد باشد.(200 سانتیمتر)

ارتفاع دستگیره درب طبق استاندارد باشد.(90 سانتیمتر)

ارتفاع میز رسپشن طبق استاندارد باشد.(110 سانتیمتر)

ارتفاع میز رسپشن برای معلولین طبق استاندارد باشد.( 85 تا 90 سانتیمتر)

ارتفاع میز رسپشن از داخل طبق استاندارد باشد.(85 تا 90 سانتیمتر)

سطح میز رسپشن طبق استاندارد باشد.(55 تا 60 سانتیمتر)

ارتفاع دستشویی روشوی سرویس بهداشتی هتل ازکف طبق استاندارد باشد.(80 سانتیمتر)

ارتفاع دستشویی روشوی سرویس بهداشتی هتل ازکف برای معلولین طبق استاندارد باشد.(65 سانتیمتر)

ارتفاع فرنگی سرویس بهداشتی هتل طبق استاندارد باشد.(66 تا 82 سانتیمتر)

ارتفاع فرنگی سرویس بهداشتی هتل برای معلولین طبق استاندارد باشد.(45 سانتیمتر)

ارتفاع تجهیزات سرویس بهداشتی و حمام هتل برای معلولین طبق استاندارد باشد.(45 سانتیمتر)

ارتفاع دستگیره دیوار داخل سرویس بهداشتی هتل ازکف برای معلولین طبق استاندارد باشد.(70 سانتیمتر)

ارتفاع سکوی داخل حمام هتل برای معلولین قطع نخاع طبق استاندارد باشد.(45 سانتیمتر)

ارتفاع وان حمام هتل طبق استاندارد باشد. (60 سانتیمتر)

ارتفاع درب ورودی اتاق هتل طبق استاندارد باشد.(220 سانتیمتر)

مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029

دانستن موقعیت اقلیم منطقه باتوجه به نیاز شهردرکنار رقبا ، سطح و نوع درجه هتل قبل ازساخت الزامی است!

ارائه مشاوره ، طرح ایده ال برای منطقه با نقشه استاندارد درطولانی مدت به سود هتل خواهد بود.

راه اندازی هتل کار پیچیده ای است که نیاز به برنامه ریزی دقیق و حساب شده دارد. 

جزئیات کار به دقت و توجه خاص و استاندارد ، نیازمند است.


مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029


ماده ۲۲ـ مدیر واحد اقامتی مؤظف است گزارش روزانه ورود و خروج میهمانان و سایر اطلاعات آماری مورد

نیاز سازمان را طبق دستورالعمل های صادره سازمان تهیه و به سازمان ارایه نماید.


تبصره ـ سازمان می تواند درصورت عدم ارایه اطلاعات مورد درخواست برابر ماده (۱۷) با واحدهای مستنکف، رفتارنماید.


مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029


ماده ۲۱ـ مدیران تأسیسات گردشگری مؤظفند فهرست نرخ اتاق، اغذیه، آشامیدنی ها و سایر خدمات 

واحد مربوط رادر برگه ها و اندازه های استاندارد در محلی مناسب در معرض دید مسافران و میهمانان 

نصب نموده و متعهد به رعایتآن باشند.


تبصره ـ تأسیسات گردشگری مؤظفند صورت حساب ها و فهرست نرخ اغذیه و سایر خدمات خود را 

روی نمونه که به زبان فارسی و یکی از زبان های خارجی تهیه شده است، به مشتریان ارایه نمایند.



مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029


ماده۲۰ـ چنانچه واحد گردشگری بدون داشتن مجوز و یا عذر موجه سه ماه تعطیل باشد، پروانه 

بهره برداری آن راساً توسط سازمان لغو و برای شروع بهره برداری مجدد رعایت کلیه مواد این 

آیین نامه الزامی است.


تبصره۱ـ تشخیص موجه یا غیر موجه بودن علت تعطیل با سازمان است.


تبصره۲ـ تأسیسات گردشگری که فعالیت آنها فصلی است به تشخیص سازمان مشمول این ماده 

نخواهند بود.