جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد  " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب در صنعت هتلداری ، گردشگری ، بُوم گردی ، تجهیزات ، راه اندازی ، تأمین نیروی انسانی ، آموزش نیرو ، ارزیاب کد 100-10442 (خدمات و تجهیزات)، کارشناس خُبره کد737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
آخرین نظرات
نویسندگان

بسمه تعالی

جواد ذبیحی راد

 ارزیاب/ کارشناس مدرس/مشاور/ 

https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad

JZR1354@Gmail.Com

JZR1354.Blog.ir

09151155029

درطراحی هتل های رو به خیابان باید از هزینه های ساختمان کاسته شود. 

زیبایی نمای ساختمان بایستی میهمانان را جلب نماید.

میهمانان از سر و صدای خیابان نیز در امان باشند. 

طراحی روی تأسیسات (برودتی و حرارتی) نیز تأثیر بگذارد.

در هتلهای گردهمائی برای پذیرایی چند گروه یا یک گروه بزرگ مشتریان باید پیش بینی های لازم انجام شود. 

و درچنین هتل هایی باید چندین سالن درنظر گرفت. 

این سالن ها باید طوری طراحی شود که یک لابی و آبدارخانه مشترک برای سالن ها درنظر گرفته شود. 

بهتر است فضای اصلی جلسات و ضیافت ها از هم تفکیک شود. 

بایستی گروه های مختلف بتوانند بدون ایجاد مزاحمت یا تداخل اجتماع نمایند.

برای جشن ها ، سالن هایی پیش بینی شود که عاری از ستون باشد.

درغالب پلان های کارآمدتر می توان افزایش یک لابی مستقل برای آسانسور را در نظر گرفت. 

در پلان هایی که در آنها از لابی آسانسور استفاده شده است، علاوه بر ایجاد یک پیش فضای زیبا باعث خواهد شد

که میهمانان که در اتاق ها مشغول استراحت هستند از سر و صدای احتمالی میهمانان منتظر آسانسور بدرو باشند. 

بهتر است این لابی قبل از ورودی آشپزخانه به رستوران یا کافی شاپ نیز پیش بینی شود.