بسمه تعالی
جواد ذبیحی راد
مشاور / مدرس / کارشناس / ارزیاب
https://www.instagram.com/javad.zabihi.rad
JZR1354@Gmail.Com
JZR1354.Blog.ir
09151155029
پارکینگ ، تأسیسات ، مهندسی ، اتاق ژنراتور برق اضطراری ، نانوائی.
سردخانه ها (زیرصفر، بالای صفر، دیفرایس).
دفع زباله ها (بعضی مکان ها نیاز به سردخانه دارد).
انبارمرکزی (خوراکی ، شوینده ، ملزومات ، ظروف ، بهداشتی ، منسوجات).
بارانداز ، مجموعه آبی، لاندری، لِنین رُوم ، غذاخوری پرسنل.
اتاق پرسنل مجزا (حمام ، سرویس بهداشتی ، کمد لباس).
آشپزخانه کُل ، انبارآشپزخانه ، پنتری ، قصابی ، قنادی ، خانه داری ، انبارخانه داری طبقات ، روُم سرویس طبقات.
شوتینگ(منسوجات ، زباله خشک)، واحد اداری ،کافی شاپ، رستوران ها ، لابی ، اتاق چمدان ، سالن ضیافت ، تالارها.
نمازخانه عمومی (مردانه ، زنانه) ، سرویس های بهداشتی عمومی(مردانه ، زنانه).
فروشگاه درلابی(بعضی مکان ها نیازدارد).
اتاق پزشک (بعضی مکان ها نیازدارد).
سالن همایش ها، اتاق اشیاء پیدا شده میهمان ، شیلتر ورودی هتل ، نگهبانی.
محل عبورکانال های تهویه مطبوع ، داکت های تأسیساتی ، کمد البسه اتاق ، سرویس بهداشتی اتاق.
سرویس بهداشتی راهروی طبقات ، منبع ذخیره آب (مصرفی ، آتش نشانی).
فاصله استاندارد اتاق ها تا پله فرار، لوله های آب آتش نشانی (محوطه ها ، اطراف ساختمان از بیرون)،
تعبیه پلّه اضطراری (فرار) مستقل اقسام ساختمان ، تعیین نوع سیستم برای اعلام حریق.
اندازه استاندارد برای راهروی طبقات، آبفشان های تمام اتومات ، سیستم صوتی تخلیه اتاق.
تسهیل برای تردد میهمانان (ناتوان ، معلول ، کم بینا ، نابینا).
جارو برقی مرکزی، نصب بلندگو در راهرو ، نصب دوربین مدار بسته اماکن عمومی.
جانمایی مناسب آسانسورهای مستقل(میهمان ، پرسنل) و ...
نکته:
پذیرایی میهمانان درتابستان از فضای باز (انبار وسایل ، میز و صندلی ، مبلمان، پیشخوان رستوران ، باربکیو)پیش بینی گردد.
"فاصله اتاق خواب طبقات تا پلّه خروج اضطراری (فرار) نباید بیشتر از۶۰ متر طول باشد"