جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد  " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب در صنعت هتلداری ، گردشگری ، بُوم گردی ، تجهیزات ، راه اندازی ، تأمین نیروی انسانی ، آموزش نیرو ، ارزیاب کد 100-10442 (خدمات و تجهیزات)، کارشناس خُبره کد737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
آخرین نظرات
نویسندگان

 

قبل از خوردن غذا ، پهن کردن سفره و چیدن آن  است و مسلما چیدن هر سفره ای بستگی به وعده غذا و نوع غذایی که خورده میشود دارد ، میتواند همان روال عادی هر روزه رو داشته باشد و یا میتواند کمی مجلل تر و شیک تر برای یک مهمانی و دورهمی باشد.

ولی آنچه که توی همه سفره و وعده غذاها است گذاشتن ظروف و قاشق و چنگال روی سفره است ،  که در تمام دنیا هم وجود دارد چه برای برخی که با چوب و چه عده ای که با دست عذا می خورند،

ولی الان دیگه تمام دنیا استفاده از کارد و چنگال و قاشق رو روال کار خودشان کردند منتها تنها تفاوت کشورما با اغلب کشورها استفاده از قاشق به جای کارد است .

"فقط به این مورد توجه کنید که در کشور ما از کارد خیلی کم استفاده میشود." 

جوادذبیحی راد 09151155029   مدرس / مشاور / کارشناس / ارزیاب