طبـقه بنـدی غـذاهـا
پیـش غـذاهـا و یا اشـتهـا آورهـا :
1) سـوپ 2) سـالاد 3) کوکتل هـا
غـذاهـای اصلی
دِسـرهـا
اﻧـﻮاع شُـغل در هُـتل
1) شـغل هـای هـم طـراز
2) شـغل هـای غیـر هـم طـراز
تِـرولـی غـذا و نـوشیدنـیF&B
1) تـرولی رُوم سرویس
2) تـرولی سِرو اردُو
3) تـرولی کمکی
4) تـرولی مخصوص سِرو دِسر و شیرینی جـات
5) تـرولی مخصوص جمع کردن و نقل و انتقال ظروف
اعضـای تیـم پـذیرایـیF&B
1) مُـدیـر رسـتوران
2) سَـر میـزبـان
3) میـزبـان
4) کمـک میـزبـان
5) ظـرفـشور
شـرح وظایـف پـرسنلF&B
شرح وظایف تیم پذیرایی بسته به سبک و مُدل رستوران متفاوت است.
- رعایت اصول بهداشت فردی و ظاهری.
- داشتن مهارت های تشریفاتی و آداب معاشرت.
- تسلط به منوهای غذا و نوشیدنی ، رسیـپـی و حتی تاریخچه آن ها.
جوادذبیحی راد