جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد  " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب در صنعت هتلداری ، گردشگری ، بُوم گردی ، تجهیزات ، راه اندازی ، تأمین نیروی انسانی ، آموزش نیرو ، ارزیاب کد 100-10442 (خدمات و تجهیزات)، کارشناس خُبره کد737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
آخرین نظرات
نویسندگان

طبـقه بنـدی غـذاهـا

پیـش غـذاهـا و یا اشـتهـا آورهـا :

1) سـوپ   2) سـالاد   3) کوکتل هـا

غـذاهـای اصلی

دِسـرهـا

اﻧـﻮاع شُـغل در هُـتل

1) شـغل هـای هـم طـراز

2) شـغل هـای غیـر هـم طـراز

تِـرولـی غـذا و نـوشیدنـیF&B

1) تـرولی رُوم سرویس

2) تـرولی سِرو اردُو

3) تـرولی کمکی

4) تـرولی مخصوص سِرو دِسر و شیرینی جـات

5) تـرولی مخصوص جمع کردن و نقل و انتقال ظروف

اعضـای تیـم پـذیرایـیF&B

1) مُـدیـر رسـتوران

2) سَـر میـزبـان

3) میـزبـان

4) کمـک میـزبـان

5) ظـرفـشور

شـرح وظایـف پـرسنلF&B

شرح وظایف تیم پذیرایی بسته به سبک و مُدل رستوران متفاوت است.

  • رعایت اصول بهداشت فردی و ظاهری.
  • داشتن مهارت های تشریفاتی و آداب معاشرت.
  • تسلط به منوهای غذا و نوشیدنی ، رسیـپـی و حتی تاریخچه آن ها.

جوادذبیحی راد