جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

هتلداری / گردشگری / بُوم گردی / تجهیزات / راه اندازی / تأمین و آموزش نیرو / کارشناس خُبره کد 737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

جوادذبیحی راد  " مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب"

مدرس ، مشاور ، کارشناس ، ارزیاب در صنعت هتلداری ، گردشگری ، بُوم گردی ، تجهیزات ، راه اندازی ، تأمین نیروی انسانی ، آموزش نیرو ، ارزیاب کد 100-10442 (خدمات و تجهیزات)، کارشناس خُبره کد737 (هتلداری ، گردشگری ، تزئینات داخلی)

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
آخرین نظرات
نویسندگان

اشیاء گمشده ، پیدا شده

شیء پیدا شده توسط یابنده باید به اتاق اشیاء گمشده ، پیدا شده تحویل داده شود و فرمی در 3 نسخه پر می شود . برای یابنده ، بایگانی دفتر خانه داری و اطلاع پذیرش و بایگانی اتاق اشیاء گمشده ، پیدا شده . در این فرم باید اطلاعات زیر موجود باشد : نام یابنده ، محل پیدا شدن ، شماره رجیستر میهمان ، ساعت ، تاریخ و مشخصات شیء .

اگر طی پیگیری های هتل صاحب شیء پیدا شد و به هتل مراجعه کرد باید به اتاق اشیاء گمشده ، پیدا شده برود و بعد از دادن مشخصات شیء که اگر درست بود به دفتر خانه داریاعلام می شود و شیء به صاحب آن تحویل داده می شود و رسیدی با ساعت و تاریخ از صاحب شیء اخذ می شود. اما اگر صاحب شیء پیدا نشد ، اگر شیء بی ارزش بود 6 ماه و اگر باارزش بود تا 1 سال باید آنها را نگه داشت و بعد از گذشت این زمان اگر شیء بی ارزش بود به عنوان هدیه به یابنده می دهیم و اگر بی ارزش بود به حراج می‌گذاریم و پولش را بین کارکنان خانه داری تقسیم می کنیم .

 

مبارزه با حشرات

مؤثرترین روش کنترل عقد قرارداد با مؤسسات تخصصی و یا افراد شایسته و با صلاحیت حرفه ای در امر دفع حشرات می باشد. با وجود این نمی توان از آنها انتظار داشت که کار خود را بدون کمک و همکاری هتل به نحو مطلوب انجام دهند. بنابراین توصیه می شود که کلیه اتاقداران اسپری های حشره کش در چرخ دستی خود داشته باشند و در موقع تمیز کردن اتاق ها و تراس ها از آن استفاده کنند . مواد حشره کشی توصیه می شود که برای انسان و حیوان زیانی ندارند اما نباید در جوار مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرند  مواد حشره کش دارای عمر زیادی نیستند و بنابراین در برابر حشرات خزنده و مخصوصاً سوسک ها درتماس مستقیم مؤثر می باشند.

حشره کش هایی که عمر بیشتری دارند و برای کشتن و از بین بردن این نوع حشرات مناسب می باشند نسبتاً سمی بوده و باید با نهایت دقت مورد استفاده قرار گیرند . توصیه می شود کارکردن با آنها به کسانی که در این مورد تخصص دارند سپرده شود ، مگر اینکه هتل کارکنانی را در اختیار داشته باشد که ازعهده‌ی این کارها بر آیند .

تمیز نگه داشتن محیط و مراقبت دایم مخصوصاً در جا به جا کردن غذا ، آشغال و غیره بهترین وسیله ی دفاعی در برابر جانوران جونده است . کلیه ظروفی که این اقلام در آنها نگه داری می شود باید تمیز بوده و ترجیحاً در ظروف فلزی در پوشیده نگهداری شود . برای مواد غذایی خشک در کارتن یا جعبه باید از محفظه های سیمی استفاده شود. با اجرای این دستورالعمل به اضافه ادامه مبارزه زمان بندی شده می توان هتل را از شر موش و حشرات موذی خلاص کرد.

 

نام حشره یا حیوان

نام بیماری انتقالی

نام سم مؤثر

مگس

حصبه، وبا، سل، اسهال خونی، فلج

دیازینون ، مالاتیون

پشه خاکی

سالک

د.د.ت ، حشره کش صنعتی

موش

طاعون

وارفازین

سوسک خانگی

حصبه، سل، فلج، بیماری روده

دیازینون ، مالاتیون ، کاربامات (فایگام ، بایگون)

 

ازبین بردن انواع بو

در بخش خانه داری و نگهداری هتل کاری مهم تر از ، از بین بردن انواع گوناگون بوها وجود ندارد. زمانی که چربی ها و کثافت در جای خاصی به وجود آمده و به موقع از بین نرود بوها وارد هوا شده و موجبات آزردگی خاطر و اذیت میهمانان را حتی در نقاط دورتر از منبع بو فراهم می آورد . مبارزه با انواع بو جزو وظایف بخش خانه داری است که باید با تمیز نگه داشتن محیط و با کمک دستگاه تهویه انجام گیرد . دود، بوی آشپزخانه و سایر بوها باید به وسیله ی دستگاه های تهویه کنترل شود تا نتایج بهینه بدست آید. بخش نگهداری باید به طور دایم متوجه نظافت و خوب کارکردن کانال ها و هواکش باشد . فیلترها باید مرتبا تعویض شود . ریچه ها و کرکره ها باید تمیز و مرتب نگه داشته شوند.

کارکنان بخش خانه داری باید چگونگی استفاده از خوشبو کننده های مجاز را بدانند زیرا این مواد بوی نامطبوع در اتاق ها را از بین می برد . این کار فقط مکمل کارهای دیگر خانه داری است که در زیر ذک می‌شود:

الف) باز کردن پنجره ها برای ورود هوای آزاد

ب) خشک کردن فرش های مرطوب در معرض هوا

پ) انجام کارهای مورد قبول همگان در شناخت روش نظافت ، علی الخصوص در حمام ها

ت) جمع آوری پس مانده غذاها با هماهنگی با روم سرویس برای پاک سازی سینی ها و غیره از کارهای اساسی است زیرا بوی زننده غذای فاسد به سرعت به همه جا نفوذ می کند .

ث) توجه مخصوص به نظافت گوشه ها و شکاف ها و زیر وسایل اتاق و مبل ها زیرا در این مکان ها است که آشغال می تواند روزها دور از چشم اتاقدار باقی بماند.

جوادذبیحی راد