ﺑـﺮﭘـﺎیی ﺟﻠـﺴﻪ ﻗﺒـﻞ از ﺷﯿـﻔﺖﻛﺎری پـذیرایـی F&B
- ﺗﻤﺎﻣﯽ ﻛﺎرﻛﻨﺎن رﺳﺘﻮران ﻣﻌﻤولاً ﯾﮏ ﺟﻠﺴﻪ ﮐﻮﺗﺎه ﻗﺒﻞ از ﺷﺮوع ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻛﺎری ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯽدھﻨﺪ.
- اﯾﻦ ﺟﻠﺴﻪ ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ ﺑطﻮر ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ ﺑﺮﮔﺰار ﺷﻮد.
در آﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ :
- ﺗﻮﺳﻂ سَـر آﺷﭙﺰ.
در ﺳﺎﻟﻦ :
- ﺗﻮﺳﻂ مُـدﯾﺮ ﺳﺎﻟﻦ ﺑﺮای ﺗﯿﻢ ﭘـﺬﯾـﺮاﯾﯽ.
در رﺳﺘﻮران :
- ﺗﻮﺳﻂ مُـدﯾﺮﯾﺖ ﺑﺮای پرسنل ﺑﻌﺪ از اﻧﺠﺎم رﯾـﺰه ﮐﺎری ھﺎی دﻗﺎیق آﺧـﺮ از ﻗﺒﯿﻞ ؛ اطﻤﯿﻨﺎن ﺧﺎطﺮ ﭘﯿﺪا ﮐﺮدن از ﺻﺤﺖ ﭼﯿﺪﻣﺎن ﻣﯿﺰھﺎ و آﻣﺎدﮔﯽ ﮐﺎﻣﻞ اﯾﺴﺘﮕﺎه ھﺎی اﺑـﺰار سِـرو ﻏـﺬا ﯾﺎ ھﻤﺎن Stationھـﺎ.
- ﺗﺸﮑﯿﻞ اﯾﻦ ﺟﻠﺴﻪ ، ﺗﺎﮐﯿﺪی ﺑﺮ ﻣﻨﻮ و اﻗﻼﻣﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ در آن وﺟﻮد دارد.
- ﯾﮑﯽ از ﻋﻨﺼﺮھﺎی آراﯾﺶ دھﻨﺪه در ﯾﮏ رﺳﺘﻮران ﻧﺤﻮه ﺻﺤﯿﺢ ﻣﺴﺘﻘﺮ ﺷﺪن ﺗﯿﻢ ﭘﺬﯾﺮاﯾﯽ در آن اﺳﺖ.
- ﺑﺎﯾﺪ در ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮد ﮐﻪ ﮐﻠﯿﻪ اﻓﺮاد ﻣﯽﺑﺎﯾﺴﺖ ھﻤﯿﺸﻪ در ﻗﺴﻤﺖھﺎی ﺗﻌﯿﯿﻦﺷﺪه ﺧﻮد ﺑﺎﯾﺴﺘﻨﺪ.
جوادذبیحی راد